m
Kolovrátok > Predajte sa aj keď prší – programom pre hostí

Predajte sa aj keď prší – programom pre hostí

805673865-funny-cat-pics-im-bored-amuse-me

Čo robiť, keď nesneží a oni sú na lyžiarskom zájazde? Keď prší a na hory sa nedá, keď v okolí proste skapal pes? Ak sa hosť nudí, nabudúce nepríde. Ako sa tomu vyhnúť?

Keď sa program neponúka sám, je to na vás. My vieme, organizácia kvalitného programu chce čas a námahu. Prečo by ste si tú prácu mali dať? Lebo:

  • Vaši hostia si zvyknú, že u vás je veselo aj cez “všedné” víkendy
  • Budú vedieť, že aj keď nevyjde počasie, ich dovolenka bude stáť za to
  • Rodičia, ktorí nevedia, čo cez víkend s deťmi, vám stokrát poďakujú
  • Zapamätajú si vás, odporučia a prídu znova

V skratke: keď si hosťa zabavíte, tak sa k vám vráti. Program je vaša investícia do budúcna. OK, ale aký program vymyslieť? Na koncert Dary Rolins nemáte a plyšáky v krabici má aj penzión v Hornej Maríkovej. Ako sa odlíšiť a zaujať?

Náš tip:

Rozhliadnite sa po najbližšom okolí. Odchyťte každého umelca, každého človeka, čo vie robiť nejakú show. Využite vaše lokálne špecifiká a váš program môže obsahovať nevšedné a pritom tradičné veci – od rezbárskych workshopov cez poľovnícke dni až po prednášku jogína z najbližšej samoty. A netreba sa diviť, ak z toho časom vznikne tematický teambuilding. Pridajte pár veselých nápadov (Čo tak na Halloween urobiť smrtke manikúru?) a o loajalitu máte postarané.

Chcete pomoc s tvorbou a promovaním atraktívneho programu?